205

REČNIK socijalna pitanja

Sortiraj: Hronološki Najpopularnije
Prikaži: 25 50 100 Sve
193
167
Opasnost nad životom pod siromaštvom svakog mladog čoveka je zastrašujuća [+] Poraslo siromaštvo za godinu dana, ne može tata da ga prepozna
118
Svi nezaposleni će biti zaposleni [+] Zemlja živih zapošljavača
117
Građani su sami krivi za nezaposlenost [+] Reče mi jedan ratar, na jednome mestu, jednu stvar
113
Čuvamo narod od banaka i kreditora [+] Kredite nećemo, građane ne damo
112
Reći ću ministrima da ne troše, a mogu i da primenim zakon [+] Ako i ne uspe, uvek mogu bar lepo da ih zamolim.
111
104
Ako smo i prekršili zakon, utoliko gore po zakon [+] Pa, ne možemo se držati zakona kao pijan plota
98
94
90
49
34
29
Samo se stručnjaci bune da kršimo ljudska prava dok građani odobravaju našu politiku [+] Lepo je kad se građani slažu sa svojom vlašću, u današnje vreme gotovo dirljivo, al opet – to ne znači da je vlast u pravu.
15
14
Ako nemaš nijednu lepu reč, neću ni da pričam o tome [+] Za početak, činjenica da je pacijent živ govori da nije sve baš toliko loše.
11
Prvo narod, pa političari [+] `Ajmo, prvo deca, žene, onda poljoprivrednici, zemljodelci, tim redom u red za vakcine! Političari-stoj!
10
Ko prizna obećanje mu se prašta [+] Da li je zaista nečija najveća greška to što nije ukazao na neostvarivost izbornih obećanja usled objektivne ekonomske krize? Ili je to najdalje što je spreman da ode?
5
Podela junica rešava ekonomske probleme Jagodine [+] Kako to biva kada čovek odgovorno vodi svoje gazdinstvo, nikakva kriza nije nepremostiva.
3
Zaposlenost i nezaposlenost nemaju veze jedno s drugim [+] To što vam od troje dece jedno nije u zatvoru vas ne čini uspešnim roditeljem.
Prikaži: 25 50 100 Sve Vrh
loading