205

REČNIK EU

Sortiraj: Hronološki Najpopularnije
Prikaži: 25 50 100 Sve
Filter: EU
172
168
166
EU doslovno uništava srpsku privredu [+] Gargamel je u poređenju sa njima jedan skroz dobar lik
156
Pitate me šta ću da radim u Briselu? [+] Sigurno ne idem da pevam.
155
122
121
Narod treba da se pita, ali odmah sad, pa najranije za deset godina ponovo [+] Ko je za EU, nek sad kaže il' nek' zauvek ćuti
99
89
Sve što dolazi iz Evropske unije nosi proevropski duh [+] Evropska unija je zapravo jedan veliki skladan orkestar koji svira Odu radosti
82
Bez mene ne bi bilo ni ove vlasti tako da nema prostora ni za kakvu kritiku [+] Koliko ste srećni što sam se baš za vas opredelio...
75
EU će biti kriva za nestabilnost na Balkanu ako zaustavi proces proširenja [+] U koju kategoriju smestiti “zastrašivanje Evropske Unije”?
73
Da nisu ubili Dražu danas bismo bili jedna od vodećih država EU [+] Vremeplov je, kako saznajemo, izgrađen na osnovu teorije haosa.
70
Prva Srbija je pod protekteratom Druge Srbije [+] I ima sve više razloga da protektoraše smatra novim poturicama i gorim od briselskih i vašingtonskih `Turaka`.
69
Kosovo pripada nama jer je naše [+] Kosovska teorema se vrti u krug
65
Desničarske organizacije su zbog evroskepticizma označene kao ekstremne [+] Uzećemo da pristupanje EU nije stvar nekog promišljenog političkog stava.
54
Ko želi u Evropu mora u NATO [+] Jedna država, jedan put, jedan smer.
28
Koliko god da se trudimo Evropa nikad neće biti zadovoljna [+] Niko nije lud pa da voli da ga muče evropske džangrizave šalteruše.
25
Rešavanjem suštine do konačnog rešenja [+] Treba da rešimo nešto oko suštine uglavnom.
12
Evropa nema alternativu [+] Sloboda ili smrt, Evropa ili propast – uvek teške dileme na brdovitom Balkanu.
Prikaži: 25 50 100 Sve Vrh
loading