205

Trziste stanova je cekalo Arape da ga vaskrsnu

marie marie registrovani korisnik Poruke: 4

Trziste stanova je cekalo Arape da ga vaskrsnu

« poslato: 05.03.2014. 12:49:48 »

Citat: Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će "dve, tri hiljade apartmana" u kompleksu "Beograd na vodi" biti prodato unapred, a 2.000 apartmana "prvog dana".

"Na uglu Savske i Beograda na vodi predviđena je izgradnja opere, verovatno baleta i drame", rekao je Vučić televiziji Hepi.

"Sada imamo izvanrednu šansu iz mnogo razloga, i geopolitički se sklapaju stvari u svetu koje nam...možda po prvi put, ukoliko uspemo da očuvamo političku stabilnost, idu na ruku", rekao je Vučić.

Izvor: http://www.blic.rs/Vesti/Politika/446994/Vucic-Prvog-dana-bice-prodato-2000-apartmana-u-kompleksu-Beograd-na-vodi

Objašnjenje: Kako svaki prosecan gradjanin Srbije drzi u steku pare za stan jer je ponuda do sada bila nerealno losa, PPV je prepoznao tu potrebu za luksuznim apartmanima u Beogradu i pokrenuo ovaj vanvremenski, potpuno transparentni projekat koji SRbiju ne kosta nista. Dobro je poznato da svaki prosecan gradjnanin Srbije svojim izbormo zivi sa roditeljima do 35-te godine, nija zaposlen i ne kupuje stan jer mu realno ne treab onajiz Stepe Stepanovica od 45 kvadrata, vec luksuzni apartman od 80 s apogledom na reku (MOsta na Adi cemo da srusimo)

Prebaci se na:
loading