205

SUPERkandidat

PopulistBuster PopulistBuster registrovani korisnik Poruke: 30

SUPERkandidat

« poslato: 18.04.2012. 00:51:52 »

Citat: "Građani se sad oslobađaju tog, posebno, ovaj, tog straha od stege koja je bila u prethodnom vremenskom periodu... i apsolutno mislim da, da su... Ja sam pre neki dan ostavio čak i svoj broj telefona za onog ko se bude plašio i evo još jedanput ću ga ponoviti: 064 894 16 08. Znači, za sve one koji se plaše i kome, kojima preti, ovaj, aktuelna vlast, slobodno neka me pozovu, ja ću doći, znači, direktno, direktno, ovaj, gde oni budu."

Saša Mirković, kandidat za gradonačelnika Zaječara ispred Pokreta radnika i seljaka, emisija Rezime na Timočkoj televitziji i radiju, 17. aparil 2012. godine.

Izvor: http://www.youtube.com/watch?v=jB3Xw0bmOgA&list=UUfnoky4EtuLEQV4_CFb008Q&index=1&feature=plcp

Objašnjenje: Ako mislite da ste do sada videli sve od predizbornih kampanja u zemlji Srbiji, grdno ste se prevarili. Ova najnovija kampanja je iznedrila do sada nešto neviđeno u predizbornoj areni - novog super-heroja - SUPERkandidata. On ne samo što će rešiti sve vaše probleme kada bude izabran za gradonačelnika (tada će valjda uznapredovati u superherojskoj hijerarhiji u SUPERgradonačelnika), već vas štiti od zle lokalne vlasti (izgleda su ovi glavni negativci u ovoj priči, nešto poput odnosa Batman - Joker, za one upućene) koja vam preti. Već zamišljam scenu:

"SUPERkandidat u epizodi Mala komšijska rasprava"

Rano jutro, 6.00, ono malo zaposlenih kreće na posao. Na samoj kapiji uočavam dobro poznatu figuru svog komšije. U želji da započnem standardnu dobrosusedsku konverzaciju i zaboravljajući da je komšija odbornik vladajuće stranke, kažem mu: "Komšija, da li glasamo šestog?"
"Nego šta komšija, naravno da glasamo" - odgovara
"Da smenimo ove što nas lažu i mažu godinama, pa da nam neko konačno sredi ovu našu ulicu" - nastavljam

"&%()(/(?//*#**%#$*%*"*$*%&%*$*#$%##$%*#$#$*%*#"/(*#"*&*&/*#*%*$*/&$%*$**/()$##*#$*%$. ti otpustimo odma ženu iz javnog preduzeća$"#))$%?"=%"W#$?%pišemo prijavu komunalnom inspektoru zbog šljunka na trotoaru#$==%$!)"#$%?="?#$)="?"građevinskom zbog ograde)(=)((&/%?=)/%(/%)(=)" - uznemireno će komšija

"Komšija, vi to meni pretite? E sada ćete videti"
Odmah vadim mobilni telefon i zadnji dinar kredita trošim na dobro poznat broj. Za manje od 3 minuta uz škripu guma i podizanje prašine stiže SUPERkandidat u svom KANADIDATOMOBILU. Vrata se polako otvaraju...

Nastaviće se...

tijanic tijanic registrovani korisnik Poruke: 36

SUPERkandidat

« poslato: 18.04.2012. 13:35:01 »

:)) ne prestaju nasi kandidati da se licno zalazu u resevanju raznoraznih problema, i da nude svoje bodigard usluge zastrasenim gradjanima. ne znam samo kojoj bi kategoriji ovo pripadalo- mozda prosto ko pasulj? ili posalica s podv?..

NPSS-Demolizam NPSS-Demolizam registrovani korisnik Poruke: 68

SUPERkandidat

« poslato: 18.04.2012. 13:38:03 »

meni je ovo potpuno mlacene prazne slame, jer sem sto ce da se javi na telefon i sto ce doci na mesto zlocina, ne znam sta ce jos ovaj superheroj da uradi jer nam nije pojasnio svoje super moci. a on nesumnjivo misli da ih ima.

Rastislav Rastislav registrovani korisnik Poruke: 75

SUPERkandidat

« poslato: 18.04.2012. 16:40:46 »

U nedostatku "naj naj(bolji dasa)", i ja glasam za pošalicu. Sreća pa SUPERkandidat ne operiše u istom gradu kao i SUPERgradonačelnik, inače bi bilo svašta, leteli bi automobili, čupali se mostovi, preskakale i najviše zgrade itsl.

admin admin administrator Poruke: 36

SUPERkandidat

« poslato: 19.04.2012. 17:32:08 »

Preneto u odrednicu rečnika

Prebaci se na:
loading