205

Sta zna dete sta je deset hiljada dinara

Raskoljnikov Raskoljnikov registrovani korisnik Poruke: 9

Sta zna dete sta je deset hiljada dinara

« poslato: 10.02.2014. 00:15:25 »

Citat: "Ovaj podatak sam izneo na osnovu prevoda prevodioca na sastancima koje sam imao u NR Kini", naveo je Bačević i dodao da zbog nesaglasnosti srpskog i engleskog numeričkog sistema, kada prevodimo cifre, mi bilion zovemo milijarda, trilion zovemo bilion, itd, i da je nažalost, prevodilac bilion sa engleskog preveo doslovce na srpski - hiljadu milijardi.

A to bi na engleskom jeziku bio trilion, poziva se ministar u saopštenju na informaciju iz Ministarstva finansija i ovlašćenog prevodioca.

"Žao mi je što je moja interpretacija zlonamerno tumačena. Nažalost, to ima veze sa onima koji su protiv svake investicije u Srbiji, a posebno ako dolaze sa istoka planete. Ne mogu da ne primetim da se na sličan način, u istim medijima, i od istih ljudi zlonamerno tumače i osporavaju druge investicije sa istoka, kao što su Južni tok, kanal Morava, ili investicije iz Emirata ili Katara, Azerbejdžana...", navodi Bačević.

Izvor: http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2014&mm=01&dd=08&nav_id=797666

Objašnjenje: Koja od ove dve situacije se moze dogoditi:

"Sine, dace ti mama deset hiljada dinara za rumenka"
"Jupi, jupiii, jel ste culi drugari kako imam najbolju mamu na svetu! Dace mi 10000 dinara da kupim rumenka!!! DA, DOBRO STE CULI, D E S E T H I L J A D A D I N A R A ! ! !

"Sine, dace ti mama deset hiljada dinara za rumenka"
"Mama, sta pricas to, kakvih 10000??"
"Hahahaha, izvini, deset dinara sine, nego mi ovi racuni za struju pomutise mozak"

Zato sto dete barem naslucuje realnost u kojoj zivi.

Kategorija: Cudo, al jel me ti %$#@

Prebaci se na:
loading