205

SNS ima rešenje za mlade

Orvel Orvel registrovani korisnik Poruke: 15

SNS ima rešenje za mlade

« poslato: 28.02.2014. 18:18:07 »

Citat: Funkcioner SNS Aleksandar Jovičić ocenio da su prethodne vlasti neuspešno vodile Beograd i istakao da SNS ima rešenja koja će omogućiti bolji položaj mladih.
"Svesni smo da mladi imaju nedostatak mogućnosti zahvaljujući onima koji su neuspešno vodili Beograd. Sve prethodne vlade u Beogradu bile su podjednako neuspešne jer su imale određene projekte koje su zadvoljavale njihove lične interese, a ne interese mladih i interese potencijala koje smo mogli iskoristiti kroz zapošljavanje mladih", rekao je Jovičić.

Izvor: http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=02&dd=27&nav_category=11&nav_id=817340

Objašnjenje: Mladi Jovicic je sve lepo objasnio. Resenje za mlade su projekti koji ce biti u interesu mladih, a ne elite na vlasti. Rekao bi nam on i koji su to projekti, al ko je jos video da se poklon unapred razotkriva. Samo malo strpljenja do 16. marta, a onda projektima i poklonima nece biti kraja. A sve u interesu mladih. Cemu inace sluzi partijska knjizica i 300 komentara u botovskom stazu..

Kategorija: prazna slama i prosto ko pasulj

stmilena stmilena registrovani korisnik Poruke: 1

SNS ima rešenje za mlade

« poslato: 10.03.2014. 17:19:36 »

Ima rešenje al ga dobro krije izgleda. U svakom slučaju nedosledno. Ako su mladi prioritet zašto toliki otpor da se uđe u dijalog o tome i da se javno iznesu stavovi, da mladi postavljaju pitanja i sl. ?

SNS se nije odazvao pozivu na prvu i jedinu javnu debatu o stavovima o mladima i obećanjima stranaka koju su organizovale Krovna organizacija mladih Srbije i Nacionalna asocijacija praktičara/ki omladinskog rada: http://www.koms.rs/glaszamlade-sad-znamo-za-koga-da-glasamo/
Ne reaguje ni na poziv za Obećanje mladima koje su KOMS, Centar E8, Građanske inicijative i Unija srednjoškolaca poslali svim kandidatima za poslanike: https://twitter.com/CentarE8/status/442702127673409536

Kategorija: prazna slama

Prebaci se na:
loading